MISIUNE

Prin excelență profesională autentică, ne-am angajat la dezvoltarea unei rețele de infrastructură românească sustenabilă, obținând rezultate excelente atât pentru clienții noştri cât și pentru personalul angajat.

VALORI

Aceste valori comune sunt în esența lor determinate de credințele și convingerile fondatorului companiei, inginer și președinte, Eduard Hanganu. Ele sunt reflectate prin angajații noștri cu înaltă calificare şi prin atenția acordată fiecărui proiect oferind un cadru stabil pentru luarea deciziilor în activitatea noastră.

“Încerc să respect un principiu simplu și onest:
Tot ce construim astăzi trebuie să fie mai bun decât ce s-a făcut ieri, să ne determine să simțim că am realizat ceva și că ne-am bucurat, că am făcut și pe alții să realizeze și să se bucure.”

Eduard Hanganu, Președinte

 • Excelență

  Suntem dedicaţi excelentei, în căutarea de soluții inovatoare și eficiente, la cel mai înalt nivel tehnic de fiecare dată. Reputația noastră depinde de valoarea serviciilor livrate fiecărui client și partener, fapt ce ne motivează în a oferi servicii de o calitate cât mai înaltă.

 • Integritate

  Ne desfășurăm activitatea într-un mod onest și responsabi si ne onorarăm promisiunile lucrând întotdeauna la cele mai înalte standarde profesionale.

 • Focalizare pe client

  Cu spirit antreprenorial, am stabilit aspirații înalte, în scopul de a obține performanțe excepționale. În același timp, suntem responsabili şi implicaţi în crearea de valoare pentru clienții nostri.

 • Progres și sustenabilitate

  Îmbrăţişăm îmbunătățirea continuă, sprijinind în mod activ dezvoltarea personalului nostru și căutând rezultate durabile pentru părțile interesate și mediul înconjurător.