Inginerie Civilă, Proiectare și Consultanță

Una dintre cele mai renumite si solide companii de inginerie civilă, proiectare și consultanță din România, Consitrans este specializată în soluții integrate și multidisciplinare în sectorul infrastructurii românești.

Pentru mai bine de un sfert de secol am ajutat la transformarea călătoriilor și a comerțului prin capacitatea noastra de a performa în domeniul tehnic chiar şi în condiţii dificile.

Inginerii noștri, proiectanti și consultanți în managementul construcţiilor sunt mobilizați pentru a răspunde provocărilor clienților noștri cu noi analize și soluții adaptate, pe termen lung.

Scopul nostru este de a menţine un rol în desfășurarea eficientă a programelor Uniunii Europene, viziunea noastră susţinând dezvoltarea infrastructurii de transport ca un catalizator pentru activarea creșterii economice pe termen lung în România.

Prin adoptarea unor standarde de calitate rigurose în activitatea pe care o desfăşurăm în cadrul diferitelor comunități și areale, suntem mândri să contribuim la dezvoltarea durabilă și creşterea calitaţii vieții în zonele respective.

Anul fondării

0

Angajați

0
+

Cifra de afaceri în ultimii 3 ani

0
+